Эстонская Федерация Киберспорта

2-päevane mängude ja e-spordi paradiis ootab Sind!

Gaming Summit toimub Tallinnas 30. ja 31. Augustil.

Augusti viimasel nädalal tasub oma sammud Kultuurikatla poole suunata, sest seal leiab aset kõige esimene Tallinn Gaming Summit! Tegemist on üritusega, kuhu on oodatud kõik e-spordiharrastajad, noored ja ka kogenud mängusõbrad ning arvutimängude loojad, tootjad ja investorid nii Eestist kui ka välismaalt.

Külastajana saad segamatult nautida ägedaid võistlusi ja mänge koos põnevate arutelude ja esinemistega. Tegemist on tõelise seiklusega kõikide mängumaailma huviliste jaoks!

See ei ole muidugi kõik! Kohal on ka mitmed tuntud Eesti sportlased, kellega saab jõudu proovida erinevates mängudes, teha Instagrami storysse paar selfiet ja lasta omale biitsepsile autogramme joonistada. Tule võistle sim-racingus Henry Sildaruga ja pane oma suvele vägev lõpp!

 

Lisainfo ja täpsed kellaajad leiad ürituse kodulehelt https://tallinngamingsummit.com ja sotsiaalmeedia kanalitest.

Kohtume Kultuurikatlas!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin